Laat nu zonnepanelen plaatsen!

Zonne-energie: een garantie voor een betere toekomst

Zonnepanelen kopen?

Om het hoofd te kunnen bieden aan de immense energieprijzen, is nu hét moment aangebroken om eindelijk zonnepanelen te laten installeren. Hierdoor wordt u minder afhankelijk van de energieleveranciers, bespaart u op termijn heel wat geld én uw woning stijgt in waarde.

Fotovoltaïsche zonnepanelen, gecombineerd met een omvormer en een thuisbatterij, zorgen ervoor dat zoveel mogelijk van de opgewekte stroom ook effectief door uw eigen gezin kan gebruikt worden. Hierdoor is uw investering in enkele jaren terugverdiend. Zeker met de huidige energieprijzen.

Viessmann zonnepanelen

Als zonnepanelen installateur hebben wij resoluut gekozen voor de Viessmann zonnepanelen. Hun fotovoltaïsche zonnepanelen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en leveren ook uitstekende prestaties bij weinig zonlicht. Zij geven bovendien 12 jaar garantie op de producten en 25 jaar garantie op de prestaties van hun zonnepanelen. 

Thuisbatterij & zonnepanelen

Dankzij een thuisbatterij is de stroom, die u zelf heeft opgewekt, beschikbaar wanneer u deze nodig heeft. Dit is onder meer ideaal wanneer u een elektrische of hybride wagen heeft. Maar ook de warmtepomp kan werken met de stroom uit uw thuisbatterij.

Zonnepanelen installateur

MC Verwarmingstechnieken is een ervaren installateur van zonnepanelen. Of u nu enkel voor zonnepanelen kiest, of voor zonnepanelen én een thuisbatterij. Wij staan voor u klaar met advies, opmetingen, berekeningen en een vrijblijvende offerte. 

Offerte zonnepanelen en thuisbatterij?

Laat ons weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.