Warmtepompen: zuinig en milieuvriendelijk verwarmen

Verwarmen met warmtepomp is vriendelijk voor de planeet

Wanneer u verwarmt aan de hand van een warmtepomp doet u Moeder Aarde een groot cadeau. Op deze manier verwarmt u namelijk met warmte uit lucht en aarde. Daarnaast is deze vorm van verwarmen ook zeer interessant voor uw portemonnee, want warmte die op deze manier verkregen wordt, is gratis!

Een warmtepomp installatie

Wij gaan steeds voor duurzaamheid en kwaliteit. Enkel de warmtepompen van Viessmann zijn volgens MC Verwarmingstechnieken uit Puurs van voldoende kwaliteit om u als klant het beste te bieden. Zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten kunt u opteren voor deze verwarmingsmethode, al dan niet in combinatie met verwarming op gas of stookolie.

Warmtepomp installateur

Bij MC Verwarmingstechnieken wordt klantentevredenheid hoog in het vaandel gedragen. U kunt daarom bij onze specialisten terecht voor zowel de installatie, het onderhoud als eventuele herstellingen bij defecten. Neem snel contact op per telefoon of via mail wanneer u extra informatie wil inwinnen over de warmtepompen te Puurs of wanneer u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

Naast warmtepompen voorziet MC Verwarmingstechnieken ook de installatie van airco’ssanitair en vloerverwarming.

Wat kost een warmtepomp?
Of heeft u een andere vraag?