Verwarmingsketel voor optimaal gebruiksgemak

Zo'n ruim aanbod, daar krijgt u het warm van!

Verwarmingsketel kopen of vervangen?

Betrekt u een nieuwbouw woning en heeft u een verwarmingsketel nodig? Of moet uw verwarmingsketel vervangen worden? Zowel de installatie als het onderhoud en de herstellingen van uw verwarmingsketel in Puurs neemt MC Verwarmingstechnieken al meer dan 20 jaar voor zijn rekening. Alle werken worden met de grootste nauwkeurigheid uitgevoerd, zodat u een leven lang kunt genieten van een optimale omgevingstemperatuur.

Herstellen en onderhoud cv ketel

Ook het onderhoud en eventuele herstellingen van uw CV-ketel neemt het team graag voor hun rekening! Jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud is verplicht en bijgevolg belangrijk om dit goed bij te houden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw ketel te reinigen. Ook voor herstellingen aan uw centrale verwarming en ketel bent u bij MC Verwarmingstechnieken aan het juiste adres. U wordt zo snel mogelijk geholpen zodat u letterlijk niet in de kou blijft staan.

Service op maat

Een persoonlijke service? Wie wil dit nu niet! Alle diensten worden volledig ter beschikking gesteld van zowel particulieren als van eigenaars van kleinere appartementen. MC Verwarmingstechnieken is gelegen in Puurs maar er wordt gewerkt in de wijde omgeving.

Wilt u professioneel advies inwinnen over uw verwarmingsketel in Puurs? Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Onderhoud verwarmingsketel?
Een cv ketel vervangen?

Laat ons weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.