Sanitaire installaties bij nieuwbouw en verbouwingen

Een gezellige plek om u op te frissen

Uw badkamer is meer dan louter een functionele ruimte. Het is tevens een plaats waar u tijd kunt nemen voor uzelf en optimaal kunt ontspannen dankzij een warm bad, een verkwikkende douche of het aanbrengen van gelaats- en lichaamsverzorgingsproducten. Ga daarom voor een kwaliteitsvolle badkamer die tevens mooi oogt en kies voor de sanitaire installaties van MC Verwarmingstechnieken uit Puurs.

Familiezaak

MC Verwarmingstechnieken werd vele jaren geleden opgestart en inmiddels is het bedrijf al meer dan twee decennia gespecialiseerd in de installatie van sanitaire installaties te Puurs. Het vak wordt nu al drie generaties lang van vader op zoon doorgegeven. Een combinatie dus van ontelbaar veel jaren ervaring met de nodige feeling zullen u topwerk garanderen.

Badkamer renovatie met topmerken

Kwaliteitsvolle producten van merken als Duravit en Grohe zitten steeds in het assortiment. Alle materialen zijn van een uitstekende kwaliteit en kunnen binnen ieders budget passen. Ook voor de badkamermeubels wordt er samengewerkt met een vaste leverancier.

MC Verwarmingstechnieken installeert alles met de grootste zorg en oog voor detail. Zo zal u hier jarenlang plezier aan beleven! Overtuigd?  Neem dan snel contact op!

Ook voor warmtepompenCV en verwarmingsketels kunt u steeds bij deze expert terecht.

Heeft u een vraag?
Of wilt u een offerte?