Centrale verwarming plaatsen ? Oneindig gebruiksgemak

Verwarmingsketels op aardgas of stookolie

Door het veranderende klimaat merkt men dat de periodes van kou en regen steeds vaker voorvallen. Reeds in september is verwarming binnenshuis onmisbaar, vooral wanneer de avond valt. Een goede verwarmingsketel en centrale verwarming voor uw woning in Puurs zijn dan ook een must!

Van ketel tot complete cv installatie

MC Verwarmingstechnieken helpt u graag bij elk aspect van uw verwarming. Wenst u enkel een nieuwe ketel te plaatsen, dan kunt u hiervoor bij deze expert terecht. Hebt u echter een nieuwbouw- of renovatieproject voor de boeg, ook dan kunt u beroep doen op de expertise van MC Verwarmingstechnieken. Uw installatie wordt van start tot einde uitgewerkt. Zowel ketels op aardgas als op stookolie kunnen geïnstalleerd worden. Er wordt gewerkt met de ketels van Viessmann.

CV herstellen en cv onderhoud

MC Verwarmingstechnieken zorgt niet enkel voor de plaatsing van uw centrale verwarming regio Puurs, maar voorziet ook het nodige onderhoud en herstellingen. Wist u dat centrale stooktoestellen op gas tweejaarlijks en centrale stooktoestellen op stookolie of vaste brandstof jaarlijks een onderhoudsbeurt moeten ondergaan? Deze zijn verplicht en kunnen heel wat problemen besparen indien er brand zou uitbreken.

Installateur centrale verwarming

Op zoek naar een ervaren installateur centrale verwarming? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie of voor een persoonlijke afspraak. Een offerte is altijd gratis en vrijblijvend!

Centrale verwarming plaatsen?
Wilt u een offerte of extra advies?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, zodat u niet in de kou blijft staan.